Zahide Yetiş 1 Eylül 2021 Yeni Yarışmacılar !! 01.09.2021

Atv Ekranlarının Heyecanlı Yarışma Programı Baya Eğlenceli Ve Dolu Dolu Bir Bölüm ile Sizlerle Hızını Kesmeden atv Ekranlarında Olmaya Devam Ediyor.Geçtiğimiz Son Bölüm’de Bir Anda Zirve Kitleye Ulaşan Program Zahide Yetiş ile Mutfak Bahane Yine Bomba Gibi Bir Bölüm ile Sizlerle Atv Ekranlarında Olmaya Kaldığı Yerden Devam Ediyor.

Yarışmaya ilk Katılan Asiye Güler ile Gökan Güler çifti Yeni Evli Ve Daha 40 larını Tamamlamamış Çiftler Düğünde Bütün Takıları Topladık buradaki Bütün Altınları Toplayıp Yarışmayı Birinci Olarak Bitirecekleri Dile Getirerek Çok iddalı Cümleler Kullanmışlardır.

4 Yıllık Evli Olan Ceyhun ile Gülümser Çifti Bizim Olduğumuz Yerde Altınları Başkasının Kazanması Doğru Olmaz Diyip Ceyhun ile Gülümser Çifti Yumruklarını Sıkarak Altınların Sahibi Biz Olucaz Deyip Yarışmak için Hazırlara Başlamışlardır.

Hafta içi Hergün Çok Heyecan Dolu Bir Yarışma ile Zahide Yetiş Mutfak Bahane Yarışması Sizler için Atv Ekranlarında Kaldığı Yerden Devam Ediyor.Zahide Yetiş Mutfak Bahane 1 Eylül 2021

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir